trött så gudars skymning

194883-23

Nu ni vänner är klockan mycket och herr Wöyers ögonlock är tunga som bly. Bara en liten rond kvar nu så är jag klar för kvällen. Sen är det bara att hoppas på att larmtelefonsaset inte ringer förrens vid 12snåret i morgonbitti. Som ni kan se på bilden så tar det här jobbet knäcken på mig, långhårig och skäggig. Men snart är det fredag och då har jag all tid i världen får trimmning. Träningen funkar inte alls som det är nu. Av någon anledning finns inte tiden bara när jag jobbar 24 timmar om dygnet. Jag äter dåligt och sover dåligt de få timmar jag skrapar ihop. Tror inte att det här är någonting att rekomendera faktiskt. Jag och Fredric pratade om insomnia idag, kanske kan bli nåt! :)

Nåväl nu är det dags att ta på sig hårdhandskarna och ge mej ut igen. Nu börjar det ljusna ute oxå och det är ju alltid trevligt när man ska ut på klottrarjakt!

John mot buset, bara FYRA dygn kvar till ledighet!

pytt i panna och öl

Jag är alldeles, alldeles ledig ikväll! Jag och Tobbe och Jim och Jims frisör sitter här och dricker tuborg och äter pytt i panna. Ryktet säger att vi ska till fika för att sedan avsluta på birgers. Jag hatar ju Birgers, men det får väl duga ändå. Jag ska ju försöka vrida dygnet för i morgon så börjar nattjobbet på allvar. Jag kommer nämligen börja jobba på duosec o köra nätterna månaden ut. Sen får vi se, hoppas att det bara blir eventjobb i sommar. Nu ska jag tjöta vidare, Timmy kom precis nu.

Puss o hej

MMS

DSC00477.JPG

personalfest för e-on

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag jobba lite skit i växjö i helgen som var. Det visade sej ganska snabbt att det skulle bli en av de tyngsta helgerna i mitt liv! Så här såg ena hallen ut efter ett flertal timmars trossbyggande:

194883-20

För att två dagar senare se ut så här:

194883-21

Tobbe räknade fram att vi jobbat 52 timmar från torsdag natt till söndag morgon. Det kan man väl tycka e skapligt i alla fall. Nu sitter jag här hemma på mitt vardagsrumsbord och skriver. Fingrarna svider, benen värker, armarna smärtar och ryggen känns som att den kommer att gå av när som hellst, men faen vilken kul resa!

Lasse Kronér var konfrecier, Helene Sjöholm sjöng med sin underbara röst, Stefan Gunnarsson (Han som vi eg. hatar! K) gjorde riktigt bra ifrån sej, Conrytmo uppträdde fast känns rätt överskattade faktiskt. The Ark avslutade kvällen med en riktig kanonkonsert.

Kom hem vid klockan sju i går kväll och sov därefter till tolv idag när Jim ringde och väckte mej. Nu har jag gått på stan en sväng bara för att inse att jag faktiskt är arbetslös idag. Vilken jäkla häftig känsla! Ingen trygghet men en massa erbjudanden. Pratade en hel del med den råkända securityprofilen Proppen i helgen och han vill gärna ge mej en massa jobb. Vääldigt kul tycker jag! Lunchade med Peder och Jim idag och vi ska i dagarna sätta igång med kommunarbetet. Många objekt blir det, kan man säga.  Nåväl, jobb finns det alltid. Det handlar bara om att välja rätt. Hoppas för guds skull att jag hittar nån balans i allt det här.

Kram o aj aj aj


thailand, växjö och badminton

Först och främst måste jag säga att jag är för jävla glad över att vi äntligen kommit till skott! Thailandsresan nr 1 eär nu bokad och betald. Jag, Kristian och Tobbe drar den 5e december för att åter se Sveriges kalla gator och torg den 25 januari. Fy fasen vad jag längtar. Efter den resan har jag egentligen bara en turné i usa kvar så har jag fått gjort mina två drömresor.

Imorgon är min sista dag på Pelles, Efter jobbet skall jag avtackas på någon restaurang för att sedan hämtas upp av min gode vän tobbe. Därefter skall jag och Tobbe och en hel drös andra männsikor ta oss till växjö där vi i dagarna tre skall bygga och släpa ljud och ljus i mängder. För att inte tala om de 140 scenpodier som skall byggas natten till fredag. Tvi va roligt det kommer att bli!

Sista stycket.
Badminton, vilken otroligt trevlig sport! Jag och Tobbe har ju spelat ett tag nu och börjar komma in i grejjen på allvar. Igår spelade jag med Said och Rami och lite gamla gubbar som hade banan bredvid. Och fasen va kul det var, heelt slut men glad åkte jag hem medans jag liksom längtade till idag då jag får spela en timme igen. Så nu go vänner bär det av till gumshallen där jag under en timme ska svettas och ha kul i goda vänners...

Ha nu en fin dag och kanske till och med helg. Tror att jag kommer ha svårt att få tid att blogga i växjö..
/Johnjohn

liten update

Vill bara informera skaran om att mina första fyra dagar som "arbetslös" nu är fullbokade med jobb samt ett möte som garanterat kommer att ge mer. I vecka efter har jag även ett till möte som absolut genererar eventjobb i sommar. Hah! I´m on a roll here! Inte orolig det minsta längre.

Skänker oxå en tanke till min käre mor som är värd jobbet som programchef på culturum mer än någon annan, håll gärna en tumme även där!

En liten kul grej var oxå att när jag parkerade min bil på min parkeringsplats utanför min lägenhet igår. Den som jag betalar grova pengar för varje månad men som allt som oftast ser ut så här:


Igår fick jag nog! Hans fula buss stod återigen på min plats. Jag gick in på al-kaida-livs (snubbens affär) och sa att nu skiter jag i min parkering du kan ta den, jag ställer min bil på bagaregatan och så betalar du alla jävla böter jag kommer att dra på mej! Uppfattat?! Sen gick jag med bestämda steg ut därifrån! Så nu ska det bli spännande att komma hem. Kan sätta hundra spänn på att faanskapet står där idag ändå!

Nåväl jag e ju en glad skit egentligen.

Må gott!

fy faan i våld va bra!

joshua radin - sundrenched world

äntligen!

Idag skrev min chef Pelle kontrakt med min efterträdare! Fasen så skönt! Nu kommer jag äntligen härifrån! Jag jobbar bara till torsdag nästa vecka och har inskolning så jag antar att jag kommer att gå runt och mysa här och kasta gammalt skräp o så i fem dagar.

Undra nu hur jag ska göra, börjar bli lite nervös i magen över att jag faktiskt inte har nåt jobb på fredag!!!
Hah! Så länge solen skiner så är jag inte orolig egentligen, men det vore skönt att veta iaf.

Lunchade med Lotta och Berndt idag, Lotta ska ha barn snart och var glad över att få njuta av solen och att slippa Lusthuset. På tal om barn så ska min älskade vän Laukus ha sitt första barn vilken dag som hellst. Och så har ju Soini fått sitt andra nu oxå. Undra jag när det blir min tur, längtar lite smått faktiskt.

Nya livet funkar kanon, har verkligen bestämt mej för att bli helylle (i bra mening) igen, träningen funkar även den kanon. Så det kanske kanske blir så att jag blir av med fläbbet och vågar visa mej ute innan högsommarn!


Kram o sol o kram

trött

De senaste månaderna har bloggen varit fylld av ganska roliga, positiva och glada inlägg.. Nu kommer ett som nog inte kommer att gå i samma stil..

Jag är så innihelvete trött på allt festande, trött på alla falska flyktiga relationer, på alla nattliga bekantskaper. Idag var dagen då jag insåg att jag inte vill leva ett sånt liv. Alltså det liv jag för tillfället lever, jag vill inte alltid känna en konstig känsla i magen så fort jag är på krogen. Jag vill heller inte känna känslan av att jag är kung när jag kommer in på krogen, för båda kännslorna kommer från samma frö.. I snart ett år har jag levt ett liv med mycket sprit, mycket tjejjer och faktiskt en hel del falskhet. Eller kanske inte falskhet utan nog mer en form av proffstrevlighet. Jag är så sjukt innihelvete trött på det så faan i våld! Från och med idag måste det bli ändring, jag måste lugna ner mig och jag måste kunna bara vara. Bara vara hemma och titta på tv en kväll. Jag måste kunna lära mej att gå ut på krogen utan att ha ett mål med kvällen, utan att behöva planera kvällen efter vilka som är ute och inte. Jag ska bli en vanlig hederlig helyllekille! Vilket jag egentligen tror att jag är.

Fasen så mycket sanningar det kom fram nu, men det är nog ändå ett steg i rätt riktning.

Nu ska jag gå och lägga mej för imorgon vid niosnåret bär det av till västerås för att lämna av K vid flygplatsen. Saknar tiden när jag och mina vänner bara umgicks och lagade mat och spelade tvspel... Faen allt vi pratar om nu för tiden är ju om hur vi ska sicksacka ikväll, eller hur vi sicksackade igår. Fasen nu är jag mer övertygad än någonsin om att jag tagit rätt beslut.

Säkert ett jättekul år att minnas om tio men nu käns det bara pinsamt.

Kram och go natt.

musikvår(!) och förhoppningsvis sommar

Nu har jag bokat in tre kanonkonserter framöver!

Den 22/4 The Ark
Den 28/4 Takida
Den 17/7 Metallica

Jag garanterar dock att listan kommer att fyllas på en hel del innan sommaren är här!

Om det nu kan tänkas bli så att jag får jobba med musik i sommar kommer jag att bli överlycklig. känns som att det är något sådant jag längtat efter hela mitt liv, så jag behöver alla tummar ni har på att jag ska få in ett finger på ett eller annat sett. Jag kommer oavsett era tummar kämpa som en gris för att få till det på någe vis! (rimmar lite skit)!

För övrigt närmar sej helgen med stormsteg, jag har hört något om att Tobbe fyller år på lördag, så i vanlig ordning bjuder jag in utan att värden vet om det.
Så, alla är VARMT VÄLKOMNA HEM TILL THALÉN PÅ LÖRDAG KL. 20:00. Jag har fått loss ett par plattor bösöl från tyskland så bira bör finnas till nästan alla iaf. Själv ska jag nog bege mej till systemet och hälsa på min gammle vän Jack!

Tenne, vi hörs o så!

fest, fest, fest

fest, fest, fest

Helgen har bestått av en hel del roliga saker uppblandat med nån tråkig..

Fredag till att börja med:
Fest hos Rubin, glada i hågen rullade vi ner till fika för att sedermera gå ner till värdshuskompaniet för att där häva i oss groggar av varierande storlek och smak... Kul kväll med gott umgänge!

Lördag:
Fest från ottan till natten. Började med Grolch på Oliver, för att fylla på med transportbira på bussen som tog oss till birkas terminal, med snabbt stopp på ölbåten. (Vilket jävla skyffe btw). Kryssningen visade sig vara i världsklass, god sprit, fin hytt, kul människor i omlopp. Framåt natten var vi tusen personer som dansade och twistade tillsammans.  Etta nolla nolla nolla! Kvällen kan ha varit en av de bästa på väldigt länge. Bortsett från att det förekom STÖLD (!) dock! Inte ok, men sotat har han...

Söndag:
Vaknade upp på båten tog ett par groggar för jacken skulle ju ta slut. I hamn togs beslutet om att kryss e kul så jag ringde och bokade på oss en hytt på cinderella. Snabb pizza på söder för att direkt bege oss till vikings terminal. Taktikare på några timmar och sen var festen igång på riktigt igen. Efter att ha dansat med Bogdan och hans vänner i flera timmar fick undertecknad nog och stupade i säng. De övriga två höll på i ett par timmar till.

Idag var jobbet igång igen, jag hade ju hoppats på att få sluta denna vecka men ICKE! Kommer nog att gå här och strosa i en vecka till iaf. Av någon underlig anledning börjar magkatarren göra sej påminnd igen.. Kan inte hur jag än gör förstå varför!? Nåväl, jag har ju en liten lozec kvar hemma..
Förresten nu kom jag på att den av mina vänner som vid något festligt tillfälle tyckte det var kul att sno mina lozec kan jag hälsa att faen så idiotiskt dumt, till och med på fyllan! Det där med att sno verkar vara någonting som går så här års... hmm... Men jag e inte någe bitter för det jag nej... 

Nu ska jag fika med alla mina kollegor här, gammla som nya. Lotta gör sin sista dag idag, känns enormt trisst att hon hann före mej. Men jag vet ju att det är nära nu. Eller jag kanske ska va glad att jag har jobb, som det ser ut nu så säger jag ju upp mig till arbetslösheten. Tvi! 

Kram och kyss och fasen så skönt att solen skiner! 

Ps. Sofia eller Sabina, detta inlägg är tillägnat dej för trogen vänskap! :) Ds.