Full fart mot helgen!

Nu börjar bitarna falla på plats! Jag kom precis tillbax till jobbet från att ha varit på träffen och hämta lite grejjer. Momentum har tackat ja till mitt menyförslag, ÄNTLIGEN! Och det verkar som om de är nöjda. Har fortfarande inte hittat teliarosa servetter dock, men det har jag ju hela dagen på mej att göra! :) Gårdagen var trevlig det kom lite folk till torget trots allt. Om två timmar är det säkerhetsgenomgång på rosvalla sen är det snabbt hem för o byta om och tillbax till rosvalla för att deltaga i Minos årsmöte med efterföljande middag. Känns som om den här dagen kan bli strålande!

Lev väl för det gör jag även idag!

Mackmyra, Momentum & Magont

194883-8

Igår ägnade jag hela min vakna dag åt att ta mej till och från Gävle eller rättare sagt Mackmyra. I Mackmyra gör man whiskey, visste ni det!? :) Jag var på en skithärlig provning av tre utvalda malter, en elegant en halvrökig och en rökig. Coolt och gott samtidigt! Destilleriet ligger i en gammal smedja och är väldigt mysigt och charmigt. Kan inte annat än o imponeras av de 8 grabbar som i spritångorna en sen kväll i Sälen kom på att de skulle göra svensk single malt. Åk dit på en provning om ni har vägarna förbi! Definitivt värt ett besök. När jag kom hem framåt kvällningen åkte jag på studs hem till min mor och åt middag. En kanondag helt enkelt!

Idag har jag jobbat så jag blivit virrig, fast på ett kul sätt! Magen börjar göra sej påminnd vilket inte är så kul men det går över. Och Lozec hjälper på traven så det går bra! Ikväll är det ordningshållande på stora torget som gäller, hoppas nu för guds skull att det inte bara blir jag o Jim som står där som fån hela kvällen. Eller det förståss, Tobbe o Timmy kommer ju inte undan dom heller! :)

Nu ska jag hetsa vidare! Om någon vet vart i helsike jag kan hitta knallrosa servetter a´la telia kan ni väl hojta till, det skulle nämligen hjälpa massor!

Kram o hej o lev nu väl för det gör jag!

Lite trött idag!

Hej!

Först och främst måste jag nämna gårdagen som var en strålande dag! (se inlägget under). Jag o Nicke satt hemma hos mej och drack ett par pilsner och sen smuttade vi lite på mackmyran och så... Vid ett-snåret gav vi oss ut till krogen där jag spenderar alla mina helger, lediga som arbetsamma. Vet inte om det är tragiskt eller kul, kul var iaf att få vara med Niclas en hel kväll! Till dagen då, vaknade upp med lite delay i huvet.. Känndes ganska okej ändå, jag blev inte så full igår som man skulle kunna ha trott! Gick ut o väckte nicke rostade lite mackor, skjutsade hem nicke för att sedermera landa på jobbet.

Jobbet ja, jag ska ha öppnat huset kl. 11:00. När jag kom till jobbet var klockan 11:14... På övervakningskamerorna såg jag senare att klockan var 11:03 när min chef kom dit och insåg att jag inte var där och att jag inte hade öppnat.. inte bra för spänningarna som redan finns något fruktansvärt mellan mej o min chef.. Jag förklarade min sena ankomst med att jag "tamme faan aldrig fick vara ledig och vila ut" o att det var därför jag försovit mej! Han ryckte på axlarna på nåt konstigt sett, Hmpfn-ade och gick sin väg för att sedan vända sej om och säga: Jag slår vad om att du var på värdshuset igår! Jäkla skit... Nå jaa... min andra sena ankomst på två år... tycker jag e rätt okej ändå!

Nu ska jag snart åka och fika med mina goda vänner Jim och Thalén. Eller goda och goda.. dom e lediga båda två ikväll och skall då sjävklart fukta sina strupar medans undertecknad ska slita med säkerligen femtiotalet gäster på värsan ikväll! Life is a bitch! Näe va argt det lät... Hmm.. Livet är inte alltid rättvist (!) så skulle det vara!

kram o så

John

Bra dag idag!

194883-7

Det är inte ofta men ibland så har jag faktiskt riktigt kul på mitt jobb! Nu var det kanske ett halvår sen jag kände en sån här glädje på jobbet men men.. man får vara glad över det lilla! :) Idag fick jag in en kanonaffär till jobbet, ett event som är i stil med det jag vill jobba med varje dag. På lördag kommer lusthuset förvanlas till ett stort kokande event för ca 150 deltagare som ska mingla dricka skumpa, äta o dricka o trivas... Så den här dagen har gått åt till att leta personal, värdar och värdinnor, hump, servis, catering, bordhyrning, elektriker, bussbolag, mm... Så idag har jag varit den där spindeln (som alla skriver om i sina cv´n) :) Den spindel som jag alltid velat vara och den som jag nån gång om året eller kanske ett par gånger om året får vara. Faan så kul det är att bygga upplevelser för människor! Det är ju det jag kan och vill! Fasen oxå! Att det ska vara så svårt för den här skitstaden (som oxå kan va underbar) att växa! Nåväl jag e ialla fall upprymd av glädje för att jag får jobba med sådana saker! Nu ska ja till bolaget o sen hem o förbereda för Niclas hemkomst!

Tjing!

Nicke picke!

194883-6

Min älskade vän Niclas kommer hem idag! Och jag har fått ledigt ikväll! ÅÅÅÅ gud va glad jag e för det. Jag har saknat denne herre enormt och det ska bli sjukligt skönt o kul o få umgås med honom om så bara för en kväll! Pratade nyss med karln i telefon och fick helt plötsligt sån energi att jag inte vet vad jag ska göra med den! Så nu blir det av till bolaget för att köpa en kasse blandad god bira som nicke själv skulle sagt! faan va kul! livet leker! :) Hahaa!

mitt röriga skrivbord/liv

194883-5
så här ser mitt skrivbord ut efter ett par timmar på jobbet, så ser även mitt hem ut nu för tiden... vid en första anblick tänker jag att det är pga att jag e så trött när jas kommer hem o trött när jag jobbar.. att jag e disträ liksom.. men när jag tänker vidare så insåg jag att det inte handlar om det.. jag tror snarare att det handlar om slöhet.. en slöhet jag inte riktigt får bukt med.. jag vet inte vad i helskotta som ska behövas för att jag ska shapea till mej.. värt o tänka på för herrn vid tangentbordet iaf...

En liten inblick i de närmsta tio dagarna

Tänkte för alla Er som nu tagit er tid att kolla min blogg ska ja nu presentera de tio dagar jag har framför mej:

Fredag: Jobba Pelles 08:00 - 17:00, Jobba Värsan 22:00 - 03:00

Lördag: Städa, tvätta, diska, Jobba Värsan 22:00 -03:00

öndag: Jobba hockeyn rosvalla

Måndag: Till Mackmyra hela dagen med bolaget

Tisdag: Jobba Pelles 08:00 - 17:00, Jobba torget 17:00 - 21:00

Onsdag: Jobba Pelles 08:00 - 17:00, Minos årsmöte 17:00 - 22:00

Torsdag: Jobba Pelles 08:00 . 17:00, Jobba torget 17:00 - 22:00

Fredag: Jobba Pelles 08:00 - 16:00, Jobba melodifestivalen genrep 18:00 - 23:00,
Jobba Värsan 23:00 - 03:00

Lördag: Jobba Pelles 10:30 - 15:30, Jobba Melodifestivalen 18:00 - 23:00,
Jobba Kompaniet 23:00 - 03:00

Söndag: Jobba Pelles 10:30 - 15:30

Det ni vänner, det är en inblick i mitt lilla liv det! :P

första dagen på jobbet...

Så sitter jag här igen, på stället som jag innan jul lovade mej själv att aldrig gå tillbax till... d e ju själva fasiken att jag inte kan hålla sånna grejjer... men nu e ja här iaf, Pelle (min chef) ringde igår och förklarade vikten av att jag e på jobbet och faktiskt bokar in arrangemang och inte bara pratar om det och sen har MAGE att VARA HEMMA och vara SJUK!? Det gick inte riktigt in i den gamle mannens huvud... Så, nu e ja här igen.. Känns som om jag kanske ska sätta igång o ringa nån gamal jazzmusiker, trollerigubbe och kanske även en avdankad mimartist... haha! vilket jäkla skämtjobb ja har! 

Saludos!

hemma igen

194883-1
Så här fin var middagen ikväll.. och kom nu inte o säg go vänner att det inte ser gott ut!... nu e ja nyss hemkommen från arbete på hockeymatchen... matchen slutade 3-2 till sundsvall... en gubbe fick taskig puls o en idiot fick bli avvisad... en helt vanlig kväll i det woeyerska livet helt enkelt.. tack o gonatt! :)

haha!

Ska nu följa trenden och börja blogga, eller iaf ge det ett försök! Det känns som det kanke e skönt o skriva av mej ibland. Även fast mitt liv kan kännas rätt så händelsefattigt ibland... Jag har nu för nån timme sen bara kommit ut kräksjukestadiet på allvar, har ätit mat hela dagen o inte spytt en gång! :) de ni! Nu ska ja i vanlig tragisk ordning sätta i mig en middag signerad findus (känns alltid lika tragiskt o stå där på hemköp med mina 5-10 färdigrättsförpackningar). Snart så bär det i alla fall av till rosvalla för ännu en kväll av ordningsvaktsarbete. Det känns faktiskt ändå rätt ok, har ju legat hemma i tre dar nu.  

TJING O MALAJGO