usch

Jag undrar bara när faen nyköpingskommun ska sluta ettra sig med mej. Återigen var det dags för mig att blunda i nån timme. Men det är inte så jääävla lätt när det dag för dag ser ut så här utanför mitt fönster:

image44

Tvi faen är allt jag har att säga.. Eller kanske go natt oxå förresten!

kul kväll ikväll

Ikväll har jag och Tobbe avnjutit (?) en konsert med Good Charlotte på Annexet i sthlm. Helt okej konsert men halvtaffligt ljud tyvärr...  Bilder under:


På hemvägen körde vi om en vit wv-buss som man kan se närmare ett par inlägg under detta. Nämligen bussen som gjorde inbrott på ett av mina objekt i förra veckan. Civilspanare som vi är följde vi efter, skuggade och skuggade. Förbi första avfarten till Nyköping, andra, tredje, nyköpingsbro, stigtomtaavfarten, jönåkeravfarten, ålbergaavfarten för att vid stavsjö inse att faanskapet säkerligen skulle till Norrköping för att inbrotta. Så då avslutade vi jakten och vände hem.

På lördag kommer min älskade vän Niclas hem och som om inte det var nog så kommer min älskade vän Kristian hem i två veckor från måndag! Ujujuj va kul det ska bli att ha hela gänget samlat igen! Nåväl mer bloggande om detta följer ju längre veckan lider.

Nu ska ja ta och bädda ner mig eller kanske inte ändå, jag har ju två nätter kvar som nattuggla.

Tjüüüss!

helgen som varit

Denna helg har spenderats i allas vår underbara hufvudstad.

För att börja nån stans så började allt elände med att jag tog tåget i fredags vid lunch. Jag kom upp och gick till medis där jag avnjöt en god lunch med min käre vän Jenny. Efter detta skjutsade hon mej till jobbet på globen, Linkin Parks konsert skulle ju vaktas av undertecknad. Väl på plats var jag vilsen som den vilsnaste men hittade efter ett tag lite securityfolk och frågade då om de visste vart jag skulle. Svaret jag fick var då: Det stod i mailet du fått! Jag svarade då lite försiktigt att jag hade läst mailet men inte hittade ändå, då pekade han åt vänster och sa: Ditåt skaru! Trevlig som jag e tackade jag försiktigt och började lunka åt vänster utan att för den delen ha en aning om vart jag skulle. Som tur var såg jag en stressad man småspringa där nere så jag skyndade efter och frågade om han kunde hjälpa, han fnös lite o sa ja ja du kan väl hänga på mej. Så jag småsprang lite fint efter honom ner i katakomberna under globen. Väl på plats fick jag ut en tröjja i stl. xxl. Och blev placerad bredvid en kamera på golvet, där stod jag sedan i nästan sju timmar. ÖVERKVALIFICERAD NÅGE VANSINNIGT! Nåja, konserten var sjukt mycket bättre än två getingar iaf. Här kommer ett par bilder:


Efter konserten bar det iväg hem för att inta framstupasidoläge och sömn.

KL. 12 dagen efter var det dags att gå upp o ta tuben in till stan för att möta upp min gamle vapendragare F. Laukus. Vi inmundigade pasta (som för stunden var ljuvligt god) och en lite bier.

Strosade runt på stan en sväng och köpte dessa skiiiitsnabba dojjor:


Framåt kvällningen mötte vi upp med övrig personal på bolaget i trosa för att i samlad tropp gå till Golden hits där vi bokat bord. Jag blev ivanlig ordning helt talanglöst kass och fick grym huvudvärk och började spy omkring mej som en vansinnig, inte riktigt kanske men nästan iaf. Petade i mig lite av hummersoppan men det var allt. Efter att ha varit ute o kippat luft trehundraarton gånger, gick jag hem eller till tc iaf där Jenny hämtade mej och skjutsade hem. Vad jag hört så här i efterhand hade alla andra en kanonkväll och ville aldrig att den skulle ta slut.

Idag har jag bara tagit det lugnt, firat mamma lite och varit på middag hos min underbara morfar. Faan alla skulle ha en morfar som han! Städat har jag oxå med min syster, fasen en riktig familjedag blev det eftersom...

Imorgon ska jag jobba på e-tech på dagen och duosec på kvällen/natten, kan nog bli nåt det.

Puss o peace!


john mot buset 1 - 0

Nu mina damer och herrar börjar det hända lite skit!

image37

inte helt lätt att parkera idag...

DSC00533.JPG 
När jag kom hem och skulle parkera noterade jag att det återigen var upptaget på min parkeringsplats.
Men som ni ser så var det inte ett annat fordon utan en jävla massa bös som al-kaida-människorna tyckte kunde stå på MIN parkeringsplats... Orkar inte ens gå in och bli arg längre...

PS: Ett litet tips till mina polisvänner, det verkar som att ett kontrollmärke på bussjäveln skulle vara på sin plats!

söndag på riktigt

Idag är det söndag igen, vilket i praktiken betyder att det är jobbdags i morgon igen. Men dagen har flutit på alldeles strålande, försov mej dock till söndagsfrullen. Men dagen har ändå varit ljuvlig, har vandrat runt i solen, ätit glass i hamnen, ätit mat hos morsan, njutit i solen lite till och har nu inmundigat en hof på balkongen. Fasen ingen dålig start det!

Såg en skitsöt tjej på hellmans i morse, försöker glömma men det är svårt när jag får söta mess. En gång frodades blommorna! (Tokinternt). Nåväl, jag vandrar väl på här ett tag till.

Åkte sk8board idag igen, skulle hämta bilen hos jim och tog brädan dit. Det känns onekligen lite konstigt att som vuxen människa åka runt på en leksak. För att inte tänka på hur folk i allmänhet tittar på en. :) Hah!

Som avslutning på inlägget vet jag inte vad jag ska göra eller skriva, brukar ju kasta in nån bild som kan anses som stimulerande för läsarna... Skickar på med en bild på senaste gadden till er som inte sett dårskapet, här kommer:
194883-35


Puss och puss till er alla både i sverige och norge! :)

kvällens jobb e nu klart

image34
En liten inblick i hur min kväll har varit...

Gonatt vänner, snart ringer klockan och vill att jag ska gå upp! :)

så var helgen här igen

Nu har jag återigen lyckats med konststycket att klara av en hel arbetsvecka. Ikväll ska jag jobba på club zebra på träffen. Undra jag om det kan vara nåot.. Efter att ha drivit GT-disco i fem år så har jag inte lovliga krav på kvällen inte... I morgonbitti ska jag och min gamle vän Peder Jensen Sweden bygga två scener och tross med lite ljud och ljus på på stadens gator och torg. Nyköping firar nämligen laxens dag imorgon. Tobbe fick åka och göra indaditti och bo hotellsvit. Jag o Jensen fick göra laxens dag i Nypan... Nåväl, inte alltid rättvist..

Sitter och precis som alla andra lyssnar in Takidas nya nu, har riktiga potential denna platta med. Vill redan nu rekomendera spår ett: The Dread samt sista spåret: Handlake village. För att inte tala om spår 7: Curly sue.. jajjebing vilken låt! Köp skivan här: http://www.ginza.se/index.aspx?dp=1&artnr=12731
Länkknappen har ballat ur så man får hederligt markera, kopiera och klistra in! :)

Kastar in en fin bild från takidakonserten i ume i vintras:

image33

Lev väl vänner, bara en vecka kvar till Linkin Park!

!

Schuyler Fisk feat. Joshua Radin - Paperweight

Fy farao vilken låt!

hah!

Hade lite tråkigt hemma i soffan idag. Satt här och tittade på nåt dåligt dateingprogram från kalifornien. Lyssnade inte så mycket på vad de sa utan tittade mest på hur jäkla fritt och varmt och vilken underbar asfalt de hade. Jaa.. Jag tog tag i saken, letade fram ett par rejält ingångna airwalkskor, tog på mej bagigaste shortsen, damma av brädan och gav mej ut. Hah!

Det är inte samma sak som att cykla go vänner. Faan va jag e dålig på att åka skateboard!

Men roligt var det, lite skrapsår och blåmärken får man ju räkna med. En kickflipp på decimeterhöjd klämde jag i med iaf! :) Hah, det var två småkillar som cyklade runt på sina bmx´er där jag var, till en början så hängde dom vid mej och trodde väl som jag när jag var tolv trodde om de 25åriga skatearna.. Att jag var duktig alltså.. Men de insåg relativt snabbt att den här pajsarn inte var mycket att dansa runt inte.. Faen vilken konstig känsla att bli idiotförklarad av blickarna av två tolvåringar... Som tur e så händer det ju inte varje dag.

Kastar in en bild på hur pinnbenen ser ut stående på min gamla bräda...

Sk8 or die!


DSC00517.JPG

gjorde finfin bakfyllemat idag...

 När man är så bakis som jag varit idag behöver ju som alla vet kroppen fett.
Så jag tog med mig min sargade kropp och åkte till ag´s.. Väl där handlade jag på mig så mycket nyttiga fetter som bara gick. Vilket resulterade i denna underbara måltid:

DSC00515.JPG

Nu ska jag återgå till min underbara soffa för att försöka hålla mej vaken in i det längsta. Jobbar ju natt imorgon igen.

Kram o bakgr

va tror ni om kvällen?

DSC00513.JPG 

Nytt tillskott i skåpet! Min älskade mor köpte häromdagen, kanske den godaste av alla. Isle of jura superstition till sin son. Och sonen ifråga är ju jag! Nåväl, det jag ville komma till är iaf att nu går korken upp! Ledig och upplagd för härlig schlagerfylla! :) En sipp superstition, lite tillshapening och sen bär det av på nya aluminiumgeten till tobbe!

Puss o kram o syns i dimman!
ps.
Kastar in en bild på nya alu-geten oxå! Här kommer vassego:
DSC00511.JPG

sista natten för denna vecka...

Nu är arbetsveckan snart slut, sitter på kontoret och håller mej vaken nu. Frulle med securitas på bron om femton, så jag måste fatta mej någorlunda kort. Har haft med mig Lisa på lära i afton så det har varit skoj. I morgon är det lite jobb på värsan på kvällen, kan bli kul det var ju trots allt ett tag sen. På lördag är det bestämt att det ska bli schlagerfylla, vet inte vart än bara så kom gärna med förslag.

Det har blivit klart att jag ska få jobba en hel del med eventsecurity i sommar oxå. Jag kommer till största del att jobba på globen och stadion, mer info om detta kommer garanterat postas i denna blogg inom en mycket snar framtid.

Men nu jäklar väntar grabbarna på mig.

puss o hej i sommarnatten!

middag med farsgubben. Sonen har lagat stekt laxfile m kroketter o kall citronsås.

DSC00504.JPG
middag med farsgubben. Sonen har lagat stekt laxfile m kroketter o kall citronsås.

kanske årets fest ikväll!

DSC00501.JPG
kanske årets fest ikväll!

...

...


Förtydligande:
Bilden är högst intern och saknar övrig relevans.

Skepp o hoj!

ledig hemma hos tobbe

Sitter hemma hos tobbe med marlene, ia och tobbe och dricker vin. Mer ledig än de flesta med en snart tom bag-in-box-vinare framför mej. livet leker och jag vet inte ens om jag orkar ta den låånga färden till fika.  Tröttheten gör sej påminnd men glädjen över att vara ledig överväger.

Jag tror inte att nattjobb är min grej faktiskt, ska ta tag i det efter denna månad. Är det nån som har ett jobb till mej kanske? Har insett att det här faktiskt inte kommer att funka. Duosec i all ära men att jobba med en polare som domderande chef stinker rätt hårt.   Vill ha vänskapen och bara den.

Nåväl hoppas på att eventsecuritybiten blir bra framöver iaf.

Puss o gull så ska jag sörpla vidare

min första fönsterlagning!

DSC00495.JPG 

Är den inte vacker?
Är faktiskt riktigt stolt, känns väktarmässigt gjord på någe vis. Hah! Känner attt jag börjar komma in i det här med väkteri nu, vet inte om det är bra eller dåligt. Har precis varit ute på bron och fikat med lite securitasfolk. Fasen nu är jag den jag alltid sett ner på, konstig känsla det där. Nåväl natten löper på fint, även om det är mycket ensamt och det är liksom lite svårt att ringa nån bara för att snacka lite skit så här dags.

Nu är det dags för att köra sista ronderna sen är det bara att hålla tummarna på att det inte ska komma in nåt konstigt larm i nåt konstigt hus i nån djup skog nån stans.

John mot buset, bara två nätter kvar!