hmm..

Jag kan inte mobilblogga längre av någon underlig anledning... Detta gör att inläggen blivit färre. Men håll lite koll för om bara några dagar postas länken till Thailandsbloggen, kan bli nån resedagboksvariant eller så tillsammans med kristian och Tobbe.

Om sju dagar drar vi! Jag är laddad som attans och tror att detta kommer att bli ett äventyr utan dess like. Min familj kommer ju som bekant också ner över jul vilket absolut sätter guldkant på resan. Min lillasyster kommer inte ner vilket smärtar en del, skulle varit mycket roligt att haft henne där också! För att inte tala om min flickvän som jag för var dag som går blir mer och mer kär i. Kan inte förstå hur så mycket kärlek kan framkallas i mig för var dag som går. Jäklar i havet vad jag kommer att sakna henne, tur är att jag faktiskt kommer hem i slutet av JANUARI med vetskapen att jag förhoppnigsvis fortfarande har en underbar tjej som väntar på mig!

puss och kram och jääääävla va bra!

Det är fan inte gratis att köra bil utan bälte så här års! F

DSC00911.JPG
Det är fan inte gratis att köra bil utan bälte så här års! Femtonhundra pix! Varför sa ingen nåt för?

Nu har det riktiga arbetspasset precis dragit igång!

DSC00868.JPG
Nu har det riktiga arbetspasset precis dragit igång!

Bilden är ganska dålig jag vet. Men det ni ser är kriminalvårdsansta

DSC00859.JPG
Bilden är ganska dålig jag vet. Men det ni ser är kriminalvårdsanstalten Hall. Ett ställe där landets tyngsta kriminella bor, lever och verkar. Ett ställe till för tjuvar och banditer. Nicke, ge upp nu. Jag vädjar till dig som en vän. Jag har bokat en plats till dig redan.

Nu orkar jag inte längre. Niclas, jag har gömt stöldgodset länge n

DSC00856.JPG
Nu orkar jag inte längre. Niclas, jag har gömt stöldgodset länge nog nu. Vill du ha det så ligger det i sulon på baksidan. Tack!

Igår var jag och tittade på Sveriges musikelit. Idag var det kanske in

DSC00845.JPG
Igår var jag och tittade på Sveriges musikelit. Idag var det kanske inte riktigt så...

En ruskigt bra konsert med janne schaffer på lusthuset ikväll.

DSC00844.JPG
En ruskigt bra konsert med janne schaffer på lusthuset ikväll.