fan!

Försökte att somna men det är helt omöjlig. Min kompis Pelle dog igår och detta tar mig enormt hårt. Jag har jobbat hela dagen och liksom inte på riktigt reflekterat över vilken stor man han var och vilken tragik hans bortgång är. Vi skulle träffas på tisdag och smida planer för framtiden han och jag. Hah! Det skulle bli storstilade planer i sann Pelle Nilsson-anda. Fasen, Nyköping har mist en enorm man, en kämpe och en hjälte.

Ching o malajgo Pelle, du kommer alltid att finnas med mig.

/J

Förkyld men glad idag

Jag är förkyld så innihelvete och jag orkar inte snyta mig mer nu! Men det går ju liksom inte att bara skita it och gå runt snorandes som nån snorunge. Nys och host, nä fyy faan va tråkigt det är. Nog om det.

Som vanligt när jag bloggar sitter jag i min soffa, min soffa som egentligen är gjord för att ligga i. Känns som det i alla fall. Men om jag skulle lägga mig ner nu skulle jag med all säkerhet somna, vilket skulle vara obra. Vet dock inte vad jag ska göra för att hålla mig vaken ikväll. Funderar på att åka till ica och köpa ramlösa med jordgubbe och lime eller gå ut på närliggande restaurang och dricka öl. Eller kanske gå hem till pappa och dricka kaffe. I vanliga fall hade jag kunnat titta på tv men det är faan inte ett nedrans skit och titta på nu. Champions league-finalen börjar ju snart dock. Men det är förjävla tråkigt att titta på fotboll i ensamheten här i mörkret. Näe fan något annat får jag allt se till att fixa till. Jag är ju alltså ledig i morgon också.

Idag har jag spenderat stora delar av min dag på Lotsen vilket har varit snorigt men kul. Frågan är om jag ska åka dit en sväng nu eller om jag ska våldgästa Tobbe? Han brukar ju vara törstig också! Tror jag tar en chans på honom ikväll.

Näe fan, so long suckers vi ses på andra sidan! Eller på Trappan headbangandes till Dia Psalma på fredag!

/j

När jag....

Jag tänkte skriva ett värdsalångt inlägg men jag kom inte på ett sätt att konstant hålla min flickvän ute ur det liv jag förmedlar i bloggen längre så jag tart en annan dag. Lev väl vänner, i morrn tror jag det ska bloggas på riktigt.

gonatt


kom att tänka på en vän...

Ligger hemma i sängen, den är bäddad så jag ligger liksom på täcket med kläder på. Så där som man bara kan göra om man är helt ledig och inte ens orkar sitta i soffan och titta på tv. Rullgardinen är nere för utanför är det ändå bara grått och regn.

Låg här och slösurfade lite och kom som från ingen stans att tänka på min vän Niclas. Niclas och jag har varit vänner i många år och vänskapen håller i sig även om han nu bott i Umeå i flera år och nu bor i Norrköping så känner jag mig alltid lika nära när vi väl ses. Jag började kolla runt bland alla gamla bilder jag hade i datorn och hittade ett par guldkorn, något lite äldre och något nyare. Så, jag tänker bjuda Er och världen på dessa.

Min vän och jag.

         
Lite slitna ynglingar    Norrland               Min vän The Alien       Min vän polisen

cool idag.

Jag har haft en cool dag idag. Eller jag har i alla fall kännt mig rätt cool idag. Jag vet inte riktigt varför det är så men jag är rätt nöjd med mina klädval och sådär. Nästan sådär som man kan göra när man är cp-full och tror att man är He-man, eller jag kan bli så i alla fall. På tal om det så diskuterade jag och Kristian det idag (tror det var idag iaf). Eller vem fasiken var det jag pratade om det med? Nå väl, kommer inte riktigt ihåg men skitsaksamma. Ibland kan jag i alla fall få en sådan känsla, det är inte ofta men under sådana formtoppar känner jag mig riktigt oövervinnerlig.

Har inte gjort så mycket idag egentligen, lunchade med mor min vilket var kul som alltid. Gick en runda på stan och tittade på människor och fantiserade en stund. Och nu på kvällen har jag varit på Borgmästarhagskolan och tittat på Musikal. En bra dag i ledighetens tecken. Men imorgon är det jobb på tapeten igen. Dock jobbar jag bara halvdag imorgon för att sedan vara ledig till på tisdag. Hah! Mitt jobb rockar! Jag får ju vara förjävla ledig för att inte komma upp i för många timmar. I övrigt har jag inga större planer förutom ett kvällsbesök på Annies Trappan på lördag. Eller på fredag är det ju fest för bövelen, Fredde kommer upp från Limpan och Ia kommer ner från Sthlm, kan nog bli störd fest.

I övrigt så är Mr Wöyer en glad skit.

So long...

vilken härlig dag...

Idag har jag varit i Norrköping hela långa dagen. Det är nämligen så att jag har umgåtts med min lillasyster Annie idag. Dagen fylldes av lunch på fräcka fröken, promenad runt strömmen, kalendershoping på stan och avslutande fikastund på omtalade "Trappan". En riktig kanondag i ledighetens och syskonkärlekens tecken. En parkeringsbot svärtade lite men bättre det än fortkörningsboten jag förtjänade men INTE fick idag heller.

Nu ska jag snart ut och köra som en gris igen men inte i bil utan med min spliiternya hoj som glänser framför mig här i vardagsrummet! Den är ju snygg så man blir tårögd!

När jag vaknar imorgon väntar över ett dygn på jobbet. Det ska bli kul då jag aldrig jobbat monsterpass tidigare. Kliver in kl. 830 och ut 900 på fredag. Sen är det ledighet i dagarna fyra! Thats right, F Y R A! Med det lilla undantaget av några timmar som ordningsvakt på lotsen på lördagkväll.

Vi hörs vänner och ovänner!

En helg till är över till ingen nytta alls.

Söndagkväll och jag är hemma i min soffa. Har inte pratat med någon på flera timmar. Slog på tv´n för en stund sen. Apatisk, känner mig trasig, tom och öm. Borde säga något, borde göra något men orkar inte. Orkar inte prata orkar inte tänka. Jag vill bara att allt ska vara bra igen.

Jobbar mycket den här veckan också. Det kanske är tur men just nu känns det bara förjävligt.

Fan!

jojjebing

Efter en fin förmiddag på jobbet blev dagen skit. Jag hade en jobbig dispyt vilket gjorde att resulterande arbetsdag kändes piss och pest.

I bilen hem ringde jag mina vänner och gnällde och var arg, svor och skrek att jag fan inte pallar mer. Fick en del fina råd och började lugna ner mig lite igen. Rullar in till min parkeringsplats och vad tror ni försiggår där?! Jo, precis som vanligt står det bilar och bussar och stolar och frukter och skit precis överallt. Jag lackar och blänger och ska precis säga något otrevligt när ägaren kommer ut och kastar en mulktivitaminjuice på mig och säger. -Jag förstår om du är trött som du jobbar nu förtiden, men jag förstår inte först står bilen här dygner runt i flera månader och nu är den ju aldrig här så vi börjar känna oss lite som hemma. Nåväl och skitsamma, gubben var trevlig och glad och tillade sedan att. -Du jobbar så man kan tro du är arab! Hah! garvade jag då glatt och hälsade fortsatt trevlig helg. Kvällen är inte helt förstörd än.

Aint so bad after all. nu kommer bir. så det så. och det i kvällssolen. sen på lokal. med babes och drinks. punkt