Det ändå som egentligen är bra med finland är 120vägarna. Så de%

DSC00673.JPG
Det ändå som egentligen är bra med finland är 120vägarna. Så de så!

Skål och god natt då vänner!

DSC00668.JPG
Skål och god natt då vänner!

Lobbyn i vårt hotell har en jättestor gungsäng, efter det stundande ba

DSC00667.JPG
Lobbyn i vårt hotell har en jättestor gungsäng, efter det stundande bastubadet kanske vi tar oss en sväng i den.

Down town, Helsinki!

DSC00663.JPG
Down town, Helsinki!

Vilket jävla välkomnande! Tvi!

DSC00662.JPG
Vilket jävla välkomnande! Tvi!

Som jag tidigare meddelat befinner vi oss nu hos ryssens lillebror. Vägarn

DSC00661.JPG
Som jag tidigare meddelat befinner vi oss nu hos ryssens lillebror. Vägarna är förjävliga, folket kör som krattor. Vi har iofs träffat 4 finnar sen vi kom hit. Hon som sålde på oss de vidervärdiga burgarna och tre zigenare varav en som spottade på golvet i tavernan, en som frenetiskt doppade stångkorv i senap. Och en som gapade o såg arg o farlig ut. Summan av detta: pissland! Åk aldrig hit, fy fan i våld. Nu har vi bara 20 mil kvar idag...

Som ni ser står grabbarna i poleposition för att komma på färjan fr%

DSC00660.JPG
Som ni ser står grabbarna i poleposition för att komma på färjan från umeå till vasa. Därefter tar vi hela finlands kust innan vi inatt kommer fram till hotellet i helsinki.

det är halvhögt på fjället!

DSC00659.JPG
det är halvhögt på fjället!

en inblick i mitt och kristians liv. Så här ser våra dagar ut, f

DSC00655.JPG
en inblick i mitt och kristians liv. Så här ser våra dagar ut, från tidig morgon till sen kväll. 35 mil kvar denna dag.

Hoppas ni har fint väder, har ligger snön på fjällen... Nu pas

DSC00645.JPG
Hoppas ni har fint väder, har ligger snön på fjällen... Nu passerar vi polcirkeln!

så här har vägen sett ut de sista trettio milen... Nu e vi p%E

DSC00639.JPG
så här har vägen sett ut de sista trettio milen... Nu e vi påväg till Bodö i nordnorge.

nu är herrarna framme på första delmålet. Nämligen hotell laponia i%

DSC00637.JPG
nu är herrarna framme på första delmålet. Nämligen hotell laponia i arvidsjaur. Vi har precis åtnjutit tacobuffe o kall öl. Dusch o säng hägrar.

nu e vi absolut i norrland, det springer renar på vägen!

DSC00634.JPG
nu e vi absolut i norrland, det springer renar på vägen!

nu drar vansinnesresan igång!

DSC00632.JPG
nu drar vansinnesresan igång!

kass bild på en kass kväll. Björkviks folkets park ikväll. Liverpool

DSC00601.JPG
kass bild på en kass kväll. Björkviks folkets park ikväll. Liverpool spelar bra iaf, alltid nåt...

...

pissdag från helvetet, ta slut nån jävla gång då!

Vilken vecka!

Liten summering av föregående vecka:

I måndags hade jag och K hand om Lotsens tipspromenad och utslagstälvling i hamnen, ett mycket trevligt jippo att delta i. På kvällen blev det ett par bira för att sedan somna gott i soffan. 

I tisdags tror jag inte att jag gjorde något överhuvdtaget av värde.

I onsdags jobbade jag o Kricke o Jim o David i Örebro. I stadsparken spelade och sjöng Outlandish för oss. Kul konsert att få se iaf. Framåt natten åkte vi hem med en mellanlandning i katrineholm. Anledningen till detta var att på vägen mellan örebro o katne fastnar vi bakom ett sällskap bilar och en med husvagn. Husvagnsekipaget dansar över hela vägen, nästan ner i diket och över i mötande körfält! Som de civilspanare vi är tog vi upp jakten, ringde polisen och bestämde oss för att få stopp på eländet, med polisens hjälp förstås... Efter att ha följt efter i ca fem mil, stannat i rondeller, kört över heldraget, gjort snabba u-svängar mötte vi upp polisen och vansinnesfärden fick sitt slut. Det var en rätt kul hemresa må jag säga.

Det blev torsdag och jag var hemma i Nyköping. Dagen trallade på med lite duosecbestyr (i vanlig ordning). Kvällen spenderade jag med carro på hamnmagasinet. Det var första gången i år jag åt där, mikkit bra faktiskt!

Fredag morgon och gänget träffades på park inn för frulle. Därefter rullade vi mot göteborg! Gänget bestod av mej, Kristian, Simon, Timmy och Madde. Resan gick mycket bra även om den däringa skogen var lite knepig att hitta. När vi skulle få på oss våra armband för att komma in på området insåg vi att de löst gäster/press-kön på ett ypperligt sett. Jo, de hade den kön mot den riktiga kön där köfolket står. Bara det att där köfolket stod var det tre eller fyra fållor, hos oss var det en liten stackare. Kanske dagen i-lands...? Nåväl, Hellacopters gjorde i vanlig ordning en bra spelning, vet inte om jag någonsin sett hella göra mer än en "bra" konsert. Under konserten kom det sura regnet och sextontusenfem personer blev dyngsura i ett nafs. Efter det gick the Hives på och jag kan inte sluta imponeras av pelles enorma energi, faan va de rockar! En riktig kanonkonsert denna gången med! Som avslutning spelade manu chao (tror jag de stavar). Jag och kristian passade på att utforska ytterområdena :) Jag körde hem på natten och det hade aldrig gått om inte kristian kommit på vakenövningar att roa sej med hela resan hem. Vi lyssnade på sune och fantomen och K snurrade runt i sin stol.

Lördag morgon (kanke den bästa morgonen på ett år). Vaknade med känslan av att "fan jag har massor att göra och måste stressa ihjäl mej". Men den ignorerade jag ganska bra till en början. Packade väskor för helgen, slog in paket och hade mej. Klockan 12:33 lämnade jag och K nyk för att 25 minuter senare vara hemma hos jossans föräldrar i Stjärnhov (typ sex mil härifrån). Med tre minuters marginal var vi alltså på dopet, för att snabbt pussa på mitt gudbarn och hans föräldrar. Dopet gick fint och jag läste min text med inlevelse. Jag är btw mycket nöjd med min gudson, han var tyst och snäll och log under hela dopet. När de skulle dukas upp mat var jag och K tvungna att dra till Örebro igen för att ha säkerhetsgenomgång med gessles folk. I ilfart gav vi oss iväg! Väl där var ingenting uppstyrt och allt rörigt. Men framåt kvällen flöt allt på bra. Gessle genomförde som vanigt en konsert med klockrent ljud och en enorm ljusshow. Riktigt häftigt. På natten när vi kom hem till hotellet gick K ut till statoil o köpte ett sexpack som smakades på i sängen innan ögonen dog och somnade in.

Söndag morgon och frulle på hotellet, slöa på rummet, fika på stan och tillbax till brunnsparken. Kvällen gick åt ståendes och tittandes på förbandsturnen nr ett. Hah! Kristian lyckades göra en "Kristian" oxå! Efter Marie Lindbergs konsert gick jag o K ut och pratade med entréfolket, de frågade hur konserten var och jag svarade med en fråga. Jag svarade: Har ni någonsin varit på en gudstjänst riktigt bakfulla någon gång? Detta tyckte K var roligt och ringde därefter till vår vän tobias och berättade detta. När han citerat mej tittar han upp, och där stod hon, Marie Lindberg alltså... Fasiken Kristian. Kvällen gick och natten kom, banden fortsatte komma upp på scen.. fasiken vilket maraton. Hemfärd i volvon som nu gått 118 mil, var av jag vansinneskört 80 av dem.. Nåväl jag e hemma nu, ett tag iaf, På fredag e d samma sak som igår fast i eskilstuna, på lördag e d liverpool i björkvik, kan nog bli något det med!


Som avslutning på detta mastodontinlägg måste jag bara säga att jag mår som en prins! Jag är liksom glad i hela kroppen! Hah! O inte så jävla ensam längre...  

tillägg till inlägget under refreshments rockade absolut mest av alla. Fan

DSC00039.JPG
tillägg till inlägget under refreshments rockade absolut mest av alla. Fan va bra!

svensk sommar med marie lindberg, martin stenmarck, nanne, markus fagervall%

DSC00038.JPG
svensk sommar med marie lindberg, martin stenmarck, nanne, markus fagervall o refreshments i örebo ikväll.

Gessle i örebro i afton...

DSC00030.JPG
Gessle i örebro i afton...

16003 personer dansar och sjunger till manu chau. Jag o K äter godisrem%

DSC00027.JPG
16003 personer dansar och sjunger till manu chau. Jag o K äter godisrem o dricker kaffe!

the hives rockar som alltid mest av alla!

DSC00026.JPG
the hives rockar som alltid mest av alla!

hellacopters på way out west! Mikkit bra!

DSC00024.JPG
hellacopters på way out west! Mikkit bra!

dagens arbetsplats. Ssus årliga solidaritetskonsert. Tvi fan!

DSC00018.JPG
dagens arbetsplats. Ssus årliga solidaritetskonsert. Tvi fan!

klockan e typ fem o jag kan inte sluta attackhosta. Fan va jag hatar d

DSC00016.JPG
klockan e typ fem o jag kan inte sluta attackhosta. Fan va jag hatar den här förkylningen...

HIttade en gammal bild....

Fasiken, jag vet att jag inte uppdaterar min blogg så frekvent som jag skulle vilja. Men av någon anledning så hinns det inte med när jag konstant håller på med något annat bös. 

Nog om det. Jag hittade ju en bild som tobbe fixat till/förstört, en skitfin bild i grund iaf. En sån som betyder nåt i magen när man ser den.  Konstaterade i samma ögonblick att alla mina vänner faktiskt e hemma! Eller i Sverige iaf, sen att nån e på gotland o nån inlåst i sthlm kan inte tas hänsyn till. Grattis till medaljen Kristian! (Kristian har sin medaljceremoni i detta nu). 
Kastar in bilden:
 


Ta hand om er och njut av solen för den lyser faktiskt idag!

/en rätt lycklig john