en liten summering

en liten summering

Igår var jag på en jäättebra konsert med Lisa Ekdahl tillsamans med min vän Jenny. Tyvärr så var det lågnt ifrån fulllsatt och jag tror inte publiken som var där riktigt förstod hur bra hon egentligen är,. Nåväl bra som fasen var det ialla fall. Efter konserten gick vi och åt en bit mat på fika, också det var jättetrevligt. Känns riktigt kul att träffa Jenny på en bra kompisnivå, häftigt att det kan bli så.. ! Idag har jag haft konsert med Deborah Brown i mitt lusthus akompanjerad av sveriges bästa jazzmusiker, faen så häftigt.

Nåt som inte var så häftigt var att när jag var och handlade frulle på statoil träffade jag ett annat gammalt ex och det var inte inärheten så roligt vill jag lova. Som jag sa tidigare det är för jäkla konstigt hur det kan bli efter att två människor som är så nära varann man nånsin kan bli bara några år senare är så otroligt olika och gör så helt olika val. Nåväl, Ja e int bitter! NU ska jag lugna ner min uppjazzade kropp med en kopp choklad eller kanske tillochmed en whiskey. "Man e ju inte alkad bara för att man vill ha en whiskey i ensamheten en torsdagskväll!" (Internt skämt mamma, du behöver inte vara orolig)!

Nå väl i morgon blir det kryss för hela slanten! Jag, tobbe o kricke drar på en liten förkryssning för att ladda för den som är på lördag. Tror att det kan bli nån slags synergi där när ett plus ett blir tre! 

Lev som vanligt väl för jag känner mej som en prins! 

bakis på jobbet

Så satt jag här igen, fast idag med lite mer huvudvärk än vanligt. Jag hade en strålande kväll igår som började hos mej i goda vänners lag. Vid halv tolvsnåret åkte vi till träffen, glada i hågen! Väl där så var det vi och 20 andra.. Inte så roligt varken för arrangörer eller band inte så kul för oss i publiken heller för den delen. Jag lyssnade iaf typ 4 låtar med Animal Five och är imponerad, dom vet fantamme hur halvskitig rock n roll ska spelas. Mina vänner var väl inte lika imponerade dock, tror ia stod ut längst med sina 90 sekunder! :) 

Efter detta bar det av till kung birgers bar! Där det var kö och människor till förbannelse, jäklar va trångt det var!
Jag hade i alla fall en kul kväll fylld med whiskey, dans och glädje! Träffade hon den där lite speciella människan oxå, men blygjohn vågade inte klämma ur sej ett endaste någe med innebörd... Nåväl en dag kanske!

Nu sitter jag här på jobbet och önskar att min kontorsstol var en soffa, fiii daeen så trött jag e i huvet och jag har massor med saker att göra. Vet inte hur fasen jag ska fixa allt det här idag. Men det blir nog som vanligt så att det reder sej.

Kram och huvudvärk

vilken helomvändning

Först måste jag berätta om min underbara frukost/lunch/middag. Jag tar nog och ger er mitt recept helt enkelt, en chansning som helt klart gick hem. Här kommer varsågod!

2 hekto champinjoner
2 kvisttomater
1 avocado
1 rödlök
1 liten röd paprika
2,5 dl kelda tomat och basilika
Grillad kycklingfilé
en skvätt olivolja
fullkornspenne

Stek ner den skivade svampen, löken, tomaten, paprikan i olivolja tills gyllene.
veva ner keldan, Låt bubbla typ 20 sek. Kasta i kycklingen som ni oxå har sliceat

Kasta i pastan i kokande vatten och en nypa salt med fördel samtidigt som ni börjar steka på böset..

Servera!

Nu har det blivit så fint att jag är ledig ikväll!
Så jag o Jim o Ia o Marlene o Alex och Cissi ska gå ut tillsamans ikväll!
Tror vi börjar med ett stop på turnpike o kikar in animal five innan kvällen drar igång på riktigt!
Fasen så cool, har btw bubblat en sväng idag oxå..  fint som snus sörrni!

Lev gott!

lördag förmiddag...

Igår var en konstig dag... Började morgonen vid halv sju för att hämta upp Jimpa och Erdal. Vid halv tio var vi redo att spendera förmiddagen på svea hovrätt. Rättegången gick bra och det känns som att snubben åker in igen.

Väl hemma i Nypan igen ringde jag Eddie "den lokala rörmokarn" och ficka honom till att komma hem till mej och göra det sista med "koppen". Efter att han ojjat sej och suckat och frustat i nån timme var den sen klar och redo att använda! Jag schasade ut karn och gjorde mej redo för ett dopp! Åhh helvete vilken njutning, fasiken vad avslappnad jag blev, som sänkt i hela kroppen! Inte världens bästa tidpunkt för ett 35 minuters bubbelbad egentligen, då jag insåg att jag snart skulle till jobbet. Men först en lite middag med farsgubben och hans fru. Väl på jobbet var jag trött som en julblomma i juni. Kvällen blev inte bättre av att det bråkades hejvilt på mitt dansgolv... Trött och tjurig åkte jag hem för lite sömn vid tretiden.

Idag har jag jobbat som mecklare på förmiddagen vid tiosnåret demade jag Kristians lägenhet som skall hyras ut i andra hand till och med augusti. Så om nu den här tjejjen inte vill ha den e jag skiitaglad om Ni vänner vet nån som vill hyra den, ring isf.

Nu sitter jag på Pelles och önskar innerligt att jag ska få några svar på annonsen ang. mitt jobb... Alldeles för lite respons so far. Vilket betyder att jag måste jobba kvar ett par veckor till. Men, men kan jag väl ge dem...

Ikväll blir det värsan igen.. Fyy faen rent ut sagt! Har ingen lust alls att jobba som ordningsvakt, usch och tvi!
 
På måndag kommer Kricke hem, det ska bli som en fin fisk faktiskt. Ska se till att vara ledig från jouren och ordningsvakstarbete och bara jobba lite på pelles för att spendera resten av tiden med min gamle vapendragare! Ska bli alldeles underbart, tror dock att sprit i hög grad kommer att vara med i bilden! :)

Ha det gott och glöm för guds skull inte att ha koll på vätskebalansen så här i sommartid!


Så var den innne och igång!

194883-15194883-14194883-13

Här är lite bilder över resan min mitt (kungshems) badrum har gjort de senaste dagarna! Kunde aldrig ha fått koppen och på plats o fått den fungera om det inte vore för Tobbe Thalén, Eddie Merkell och Fredrik Laukus, Tack enormt igen mina vänner! Nu vet jag inte om jag vill skriva mer då mitt bubbelkar står o puttrar där inne... Btw så e leden tänd och lugna favoriter spelar i det nu oxå!

Ta hand om er för det ska faantamme jag! hah!

senaste investeringen

senaste investeringen

Hahaa! Nu har jag gått och investerat i ett hemmaspa, eller en bubbelkopp helt enkelt. Nå återstår bara att se vad min hyresvärd tycker om detta. Om någon känner en rörmokare som vill hjälpa mej lite på sidan om vore jag glad... Vet inte riktigt om hur kungshem ställer sig till att stänga av vattnet i hela kåken, jag bor ju på tredje våningen.. Nåväl, fortsättning följer...

06:25

16:25

Idag var som sagt dagen då det hände! 06:25 var jag ute i spåret i morse, trodde faktiskt inte riktigt på mej själv om jag ska va ärlig. Men skönt var det! jag gick i rask takt till hållet (lassarettsbacken) för att sedan jogga 3 kilometersslingan för att sedag jogga /gå vägen hem. Känndes alldeles lagom på någe vis. Det skumma är att jag i vanliga fall går upp ur sängen sissodär halv åtta. Då är jag konstant sen till jobbet och är trött som en zombie. Idag travade jag upp vid kvart över sex o han ändå med en 80 minuterrunda, duscha och äta frulle för att sedan va på jobbet i tid! :) Kanska kan vara nåt det här! Nåväl, nu ska ja jobba en sväng.

Kramar och motion kommer man långt med!

j

på med svettbandet!

När jag satt och funderade vid frukostbordet imorse (vilket jag alltid gör) kom jag på att det endast är tre månader kvar till beach 2007. I nästa tanke insåg jag att jag faktiskt hinner bli fit tills dess, om jag bara tar tag i livet nu så kommer detta att gå strålande! så från och med i morgon kommer mina mornar att se helt annorlunda ut! I morgon är planen att gå upp en timme tidigare dvs halv sju, därefter damma av och dra på mig joggingbyxa och jacka. För att sedan snöra på springskorna som för övrigt inte är riktigt ingångna! :)

Så imorgon är alltså dagen då det händer! Upprepar jag denna manöver vid flertalet gånger under dessa tre månader kommer jag absolut vara snygg och smärt!

I dena genialiska plan skall också gymverksamhet inkluderas. Vi får se vart det kan tänkas bli någon stans, nåväl bra blir det iaf!

Om någon är sugen att hänga på sissodär en timme i morgonbitti så är ni varmt välkomna till starten vid bagaregatan 14 kl. 06:45!

tjing o malajgo!

våren vänner, våren!

Å det är nåt så fruktansvärt skönt att våren är här! Jag har för första gången i mitt liv haft nån slags höst/vinterdeppighet, inte så att jag tänkt på det varje dag eller så men jag har liksom varit orkeslös och trött vareviga morgon och kväll. Men så imorse känndes det att jag äntligen är påväg tillbaks! När jag gick upp imorse och kom ut i köket lyste solen så underbart i den knallblåa himlen att jag insåg att jag var tvungen att ta vara på tillfället. Jag bestämde då på en halv sekund att frukosten fick ta den tid den tog! Klockan var vid tillfället tio i åtta. Min chefs förslag är att jag ska va på jobbet vid åtta men så blev det INTE idag! :)

Efter att ha satt i mej fil och flingor och rostat bröd o oboy och juice o en massa saker var dagen liksom igång på ett harmoniskt nästan somrigt sätt! Med detta vill jag nog egentligen säga att:
Ta vara på dagarna och njut av solen för det gör verkligen jag! Helsikke vilken bra dag det här har varit hittills!

till salu, vänner!

194883-10

Se till att få en strålande vecka och en halvbra sommar i denna caprigula räser! Jag har i dagarna insett att det är dumt nå vansinnigt att ha en så fin bil stående. Nu för tiden kör jag ju volvo till daglig dags och har inte tid att köra runt i min pärla! För endast 75 000 kr kan den bli din! Den har allt utom ac, eller det har den oxå men den är dock lite defekt. Annars går den som ett skott, nyss besiktigad och har full o fin servicebok! Sommar och vinterdäck som nya tamme faan. Bilen är för er som inte vet det en Opel Astra 2,2 coupe Bertone edition. Togs i trafik 2002. fasiken nya bilen juh! Har gått knappa 12 tusen. Och säljs nu för vrakpris! Så kom igen! Gör ditt livs affär, handlar du snabbt kan du få´n för 70!

så var helgen över...

Nu e jag hemma för en stund, snart blir det bio med tobbe o timmy. Helgen har varit lugn och fin, jag har varit ledig på dagarna och jobbat på värsan på kvällarna. Så jag känner mej riktigt utvilad faktiskt. I övrigt så står livet still jag har inte kommit längre i några stora beslut utan går runt och tar dagen lite som den kommer. I morgon ska jag till HK med Jim och lära mej saker och gå igenom lite för framtiden, det kan bli skitskoj. NU ska jag kila så jag delar med mig mer av livet i morgon eller på tisdag! Och då har jag förhoppningsvis nåt kul eller vettigt att säga! :) kram o hej

Mitt lilla lusthus

194883-12


Så var det klart. >Igår sa jag upp mej från mitt dagjobb och det är med blandade känslor vill jag lova. Samtidigt som det varit riktigt tufft bitvis har det oxå varit enormt lärorikt. Nu vet jag inte vad framtiden har att erbjuda, vad jag ska syssla med. Det vore ju roligt att åka lite turnéer i sommar, men då kan jag ju inte ha ett heltidsjobb fram till dess. Jag är som ni märker inte mer fokuserad eller medveten än igår. Jag vill så mycket olika saker! Samtidigt som det vore enormt roligt att fara runt o turnera och ha skoj så finns ju känslan över att skaffa tjej och bilda familj och sånna grejjer också juh. Oj vad magen känns konstig nu, jag e liksom nervös samtidigt som jag e lättad.

Nå väl, jag kommer alltid ha Lusthuset i en liten vrå i mitt hjärta. Vid närmare eftertanke kommer faktiskt Pelle Nilsson ha en liten plats där han med, för att inte tala om Berndt och Lotta. Oj oj oj! Det här blir tungt! Men kul ska jag ha, det är nåt jag har lovat mej själv.

Kram o hej!

Tebax!

Nu är jag tillbax på mitt dagjobb igen, en hektisk vecka är över och en mer normal har börjat. Förra veckan var helt sjuk egentligen! När jag nu reflekterar över den känner jag dock en tomhet, lite trisst att allt e över nu. Nyköpings gator e tomma och gråa, känslan av glädje och fest är som bortblåst. Nu börjar allvaret igen. Jag står i dagarna inför ett stort livsval, vilken väg ska ja ta? Ska jag orka med att jobba som jag gör idag? Eller ska jag bara jobba med bevakning? Eller ska jag jobba på timmar för Momentum och timmar för Duosec o skita i Pelles Lusthus? Eller ska jag belåna allt jag äger, sälja bilen för att jobba som en gris i fem år framöver? Som ni märker är frågorna många, men svaren är få! Skulle nog inte säga att jag e på väg in i en livskris men nån slags kris känns det som iaf. Momentum ringde idag och frågade varför jag inte hört av mig vidare, han frågade då också om jag kunde tänka mej att åka på turné med honom vecka 12 och 13 för att komma in i allt... Och det skulle jag ju enormt gärna vilja göra, men med heltidsjobb och halvidsjobb och jour och helvete så kan jag ju bara se efter den chansen i stjärnorna! Känns lite bittert men jag kan ju faktiskt inte göra nånting åt det.

I inlägget innan detta blev det nånting konstigt, det stod iaf nånting om att jag var glad över att Duosec fått Nyköpings kommun som kund. Jääättekul att det äntligen börjar hända nånting med det bolaget här i Nyköping. Vidare har jag en ganka soft vecka framför mej. Jobbar bara tis, ons, tors på Pelles. Med en vansinnig dag på torsdag dock, för på kvällen kommer ett irländskt band till mej. Moving Cloud heter dom och har väl sålt ca 10 biljetter idag! :) Det var ju ett tag sen jag jobbade på värsan så det ska bli rätt kul iaf!

Sen så händer det ju en massa saker här i mars:
Jag ska få tid att flyga upp till Nicke en sväng (hoppas jag iaf).
Kristian kommer ju hem oxå!
Hela släkten på pappas sida ska ut o åka båt.
Samt det faktum att jag i denna månad ska bestämma över vad jag egentligen vill med mitt liv.

Nåja, nu kommer det snart 50 gamla gubbar och gummor till mitt jobb. Jag e själv då mina kollegor e lediga och hemma med barn. Så det blir jag som serverar dem kaffe och bulle i ensamheten fast det så klart, Pelle kommer ju oxå, Jiiippiii! (Ironisk som aldrig förr).

Ta hand om er!

Nu ni vänner!

Så här ser den ut! Loggan till företaget ni i framtiden kommer att se mycket av. Jag och Jim går som på moln idag! Nu växer vi fortare än vi kanske kunnat hoppas, vilket gör mitt liv ännu mer konstigt och svårt. Detta innebär att jag de närmsta dagarna (efter helgen) kommer att sitta på banken otaliga gånger, ta samtalet jag länge bävat för med min chef. Oj oj oj fasen vet inte om hjärtat mitt pallar det här! Men önska mig lycka till och håll alla tummar ni har för att det här ska gå bra.

Nu ska jag hetsa vidare i tillvaron!

Puss o kram


En liten kram

194883-9
En ganska söt kram till alla er som försökt hjälpa mej i mitt letande efter dessa jäkla teliarosa servetter! Ingen har hittat några än, men jag är jätteglad att ni tagit er tid! Nu har jag nog bestämt mig för att dom får nöja sej med nån lilaaktig nyans iaf.  kram o kram!

Och föresten var jag och hämtade ut mina kläder som jag ska ha i helgen. Jag kommer att vara skitsnygg! Det gjorde du bra jimpa!

Tjollahopp!

Middag & fest!

Gårdagen blev lite mer än bara middag på rosvalla. Efter att ha ätit en god italienskbuffé och tagit ett par mariestad begav vi oss till teatern. Vi mellanlandade i kollektivet på ett glas vin innan också. Väl på teatern visade det sig att Jimpa hade styrt till vip-pass till oss. Så vi slussades upp till teaterns övervåning, i trappan möttes jag av Jimmy Jansson och Sanna Nielsen och förstog då att det var en fest av rang! Väl uppe beställdes det rödvin i 50cl´s plastglas. Det gick ner ett glas och två och tre och fyra för att sedan landa på nån bira och vips så var klockan ett på natten och vi var sist kvar! :) Lite berusad och glad i hågen drog jag o Jim o Martin vidare till birgers, eller Martin åkte hem till sin familj och jag o Jim tyckte att vi behövde en liten stänkare till! Birgers var skittrist, lite folk och undertecknad började i sanningens namn bli lite rund om fötterna så efter tio minuter gick jag hem i snöstormen. Som tur var fick jag sällskap av Sandra annars vet jag inte hur det hade gått. Btw så halkade jim återigen på arslet! :) hahaha! det går inte en kväll med sprit inblandat utan att jimpa halkar omkull! Full som en kastrull somnade jag sen för att vakna vid 07:00.

Det första jag gjorde när jag ställde vaknat till liv var att blåsa i min alkotestare... 0,65... Inte okej! Nu tror jag spriten e påväg ur min kropp iaf och huvudvärken gör sej nå vanisnnigt påminnd! Nå väl en jättekul kväll blev det iaf! Men nu måste jag ta tag i mitt liv och börja rodda runt i mina faktura högar. Finns det nåt bättre än att gräva ner sig i miljoner siffror på bakfyllan månne? Min tes är: troligen! Ikväll är det jobb på torget som gäller. Hoppas på en bra kväll med mössa och långkalsonger!

Kram o tja!